Το Ιατρείο μας

Το ιατρείο μεταβολισμού λειτουργεί στη πλατεία Αττικής (έναντι μετρό-ηλεκτρικό σταθμού Αττική) από τις αρχές του 2004 υπό τη διεύθυνση του κου Λάμπρου Κοντογιάννη Ειδικού Κλινικού Διαιτολόγου-Διατροφολόγου-Παιδοδιαιτολόγου, Συνθετικού Ψυχοθεραπευτή, Ποιοτικού Ελεγκτή-Γευσιγνώστη, Νευροπαθητικού Το μεγάλο ποσοστό επιτυχίας φαίνεται καθόλη τη διάρκεια λειτουργίας της μονάδας, κυρίως σε άτομα με προβλήματα μεταβολισμού και τοπικού πάχους, καθώς και σε άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα κυτταρίτιδας, που είναι συχνό φαινόμενο στις γυναίκες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά τη διάρκεια της απώλειας, χάνουμε λίπος και προσθέτουμε μυϊκό ιστό, γι'αυτό το λόγο το σώμα μας βελτιώνεται, δηλαδή αποκτά ομοιόμορφο σχήμα, χάνοντας λίπος από εκεί που υπάρχει υπερβάλον και υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα.

Με τη μέθοδο αυτή:


Χάνουμε ομοιόμορφα και το σώμα μας αποκτά πολύ καλή "γραμμή" χωρίς χαλάρωση ή ραγάδες.


Αναλαμβάνουμε:
Φυσιολογικές Καταστάσεις.
Παθολογικά περιστατικά.
Παιδική παχυσαρκία, έχοντας μεγάλη εμπειρία.

Εκπαιδεύουμε τόσο τα ίδια τα παιδιά όσο και τους γονείς με μεγάλη επιτυχία.

Στο ιατρείο μας:
Ελέγχουμε τον μεταβολισμό και ρυθμίζουμε τις ενεργειακές καύσεις στο φυσιολογικό ρυθμό,
Μαθαίνουμε να τρεφόμαστε σωστά, διατηρώντας το αποτέλεσμα μόνιμο.

Σημαντικό είναι ότι: Με τη μέθοδο αυτή, όσοι το επιθυμούν, μπορούν να κόψουν το κάπνισμα πολύ ανώδυνα, διότι ρυθμίζονται τα κέντρα ελέγχου πείνας που βρίσκονται στην υπόφυση και τα οποία δυστυχώς απορρυθμίζονται όταν ξεκινάμε αυτή τη προσπάθεια και για αυτόν τον λόγο παχαίνουμε.

Στο ιατρείο του μεταβολισμού παρέχεται:

  • Ψυχολογική στήριξη σε φυσιολογικές και σε παθολογικές καταστάσεις.
  • Αντιμετωπίζονται διατροφικές διαταραχές όπως νευρική ανορεξία-βουλιμία
  • Στο ιατρείο του μεταβολισμού γίνεται έλεγχος-εξέταση μεταβολισμού & ανάλυση σωματικής σύστασης από εξειδικευμένο ιατροτεχνολογικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας!

Αξιοσημίωτο είναι το γεγονός ότι:

 

Τα διαιτολόγια στηρίζονται στη Μεσογειακή Διατροφή και είναι απόλυτα ασφαλή, δίχως να δημιουργούν το αίσθημα στέρησης ή πείνας, όπως γίνεται στις διάφορες χημικές ή μονοφαγικές δίαιτες που επαναπροσθέτουν το «χαμένο» βάρος.